Delivery and Returns

Livrarea

Din pricina conditiilor impuse de catre firma de Curierat, Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravalorii acestuia. In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin e-mail la sales@stan55.ro. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare. Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata. Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.


Livrarea pe teritotiul Romaniei se face prin curier rapid (DPD) - timp aproximativ: 1-5 zile lucratoare
Comenzile plasate luni - vineri pana in ora 15:30 sunt predate firmei de curierat in maxim 48h . Comenzile plasate dupa aceasta ora sunt predate in maxim 72h . Zilele de sambata si duminica nu sunt considerate zile lucratoare. Costul de livrare prin curier rapid poate varia in functie de marimea coletului (numarul de produse din comanda). Curierul se angajeaza sa contacteze Cumparatorul in prealabil, prin telefon (SMS), pentru a-i comunica intervalul orar in care se va incerca livrarea comenzii la adresa. In cazul in care Cumparatorul nu va fi gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar, curierul va contacta Cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Daca nici la a treia incercare livrarea nu va fi realizata, coletul va fi returnat Vanzatorului iar comanda va fi anulata. In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat de catre Curier, comanda va fi tinuta la depozitul zonal al curierului timp de 5 zile lucratoare, inainte de a reveni la Vanzator. Cumparatorul poate plasa din nou comanda respectiva, urmand sa suporte in avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum si costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentantii Vanzatorului (transfer bancar, O.P. etc).

Livrarea internationala, prin curier rapid (DPD) - timp aproximativ: 10 zile lucratoare
In cazul livrarilor internationale, este aplicat un tarif unic de livrare, in valoare de 70 lei. Comenzile pot fi platite doar prin cardul bancar. Coletele sunt livrate prin DPD (Dynamic Parcel Distribution). In momentul in care comanda a plecat din depozitul ASOCIATIEI RAMPAGE, veti primi prin mail un tracking number (numar AWB) cu care puteti urmari statusul coletului. Tarile in care livram sunt: Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie (UK), Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia. Pentru livrarea in alte tari decat cele de mai sus, te rugam sa ne dai un mail pe adresa sales@stan55.ro.

 

Retur

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a produsului prin contactarea noastra la sales@stan55.ro . 
In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata. Din motive de igiena, lenjeria intima (sosetel / boxeri) nu este acceptata pentru retur.
In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Vanzator. In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.
Daca Cumparatorul doreste restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, Vanzatorul va efectua transferul sumelor in contul specificat in formularul de retur (formularul il primiti dupa ce ne contactati la sales@stan55.ro) numai dupa primirea produsului / produselor de la Cumparator, in termen de 14 zile calendaristice.
Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial.
Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

  • starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
  • produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie purtat, spalat etc.). In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate;


Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

 

Cu stima echipa stan55.ro

 


Product successfully added to your shopping cart
Quantity:
Total:
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products:
Total shipping:  To be determined
Total:
Continue shopping Proceed to checkout